10Days to comfort

10 Days er et hollandsk modebrand med fokus på stil og komfort. Således er det hollandske tøjfirma ikke ’bare’ ude på, at skabe tøj der ser godt ud, det skal nemlig også være komfortabelt at have på. Denne egenskab er naturligvis et stort plus, især for den travle og modebevidste kvinde, som har det stilfulde tøj på i hele dage ad gangen.

10daysMen hvad er det så, at 10 Days gør så fantastisk og bedre end mange andre brands? Først og fremmest formår modefirmaet at designe stilfuldt tøj, der ser både unikt og spændende ud. Mærket henter sin inspiration i Amsterdam, hvor der er masser af liv og mangfoldighed. De rå og flotte gadetrends piftes op med trends fra den røde løber, der i smuk forening resulterer i særdeles moderigtigt tøj til kvinder i alle aldre.

Komforten og de mange detaljer

Mange ting kan man sige om 10 Days, der på få år har formået at etablere sig i toppen af modebranchen. Evnen til at designe moderigtigt tøj, der samtidig er enormt komfortabelt, er noget, som gør mærket unikt. Ydermere formår det hollandske mærke også at implementere uventede detaljer, der sætter et eksklusivt og luksuriøst aftryk. Netop sansen for detaljer kendetegner mærket, der aldrig går på kompromis, men i stedet forsøger at finde det unikke i hver eneste beklædningsdel.

Ovenstående har selvfølgelig en stor indflydelse på tøjets generelle look, da det ikke ’bare’ er behageligt at have på, men i ligeså høj grad sender et modebevidst signal til din omverden.

I sortimentet af tøj fra 10 Days finder du lidt af hvert; I Danmark er det specielt deres toppe og stropkryds der hitter, men der findes også bukser, kjoler og cardigans i det store produktsortiment. 10 Days lancerer nye kollektioner årligt, hvor der altså er noget for enhver stil, smag og behov. Til denne wrapper panter ville et par Miss Miss bukser som disse passe perfekt til.

Læs flere artikler på Restify.dk