5preview – Et svensk flagskib

5previewDen svenske modegigant 5Preview har udviklet sig til et flagskib i Norden, hvor mange modeproducenter henter inspiration i kollektionerne fra svenske Emili Martensson.

Emili Martensson, der er den kreative designer bag 5Preview, er uddannet grafisk designer og har i mange år været en frontfigur hos det italienske modefirma, Miss Sixty. Hun begyndte dog selv at lave T-shirts med print i fritiden, hvilket dog senere skulle udvikle sig til at være hele grundstenen bag 5Preview.

I dag kender alle trendsættere og modeeksperter til 5Preview, som også bliver mere og mere populære herhjemme. Hovedsædet er i dag i Stokholm, hvorfra 5Preview sender lækre designs ud til lande verden over. 5preview sælges fra mange butikker og e-shops landet over. Choopin.dk er en af de onlineshops der har det største udvalg.

5Preview er din garanti for et moderigtigt look
Det hele startede med undergrunds-inspirerede logo T-shirts, men i dag er produktsortimentet væsentligt større. Således finder du også tørklæder, kjoler og skjorter i sortimentet i dag, hvilket siger lidt om den rivende udvikling 5Preview har gennemgået.

Designsne er meget moderne og stilfulde, imens materialerne er af allerhøjeste kvalitet. Derfor går man aldrig galt i byen med tøj fra den svenske modeproducent, som virkelig formår at skille sig ud fra mængden.

Det moderigtige look kombineres med print, detaljer og motiver som gør en 5Preview jakke og sweat let genkendeligt i gadebilledet. Preview er blevet kendt for sine sweat og t-shirts med print a la ´80 erne. Dette er meget meget populært i øjeblikket og specielt deres jakke med hætte og tryk samt kjolen med fem tallet på brystet hitter. 5preview er ikke så gammel og det bliver spændende at følge når kollektionen skal ændre stil efter mode.

Kan de følge op på successen eller falder de igennem som så mange andre der har prøvet. Mang af jer husker måske Successen Munthe plus Simonsen og alt voksede med lynets hast og det hele kunne ikke gå hurtigt nok med butikker på Strandvejen og i København.

Da moden skiftede kunne de ikke ændre sig med den og hele korthuset kollapsede på rekordtid. Naja og Karen gik fra hinanden og nye investeringsfolk er nu inde over. Det bliver spændende at se om 5Preview ikke laver en “Munthe” eller de formår at ændre sig med moden. Se mere modetøj på chopin.dk her!