Another Day in fashion

modetøjGestuz er et innovativt brand, der kombinerer eksklusivt modetøj og priser – kort sagt lige præcis hvad modeelskeren søger.

I sortimentet finder du alt lige fra toppe og bluser til accessoirers, som alle krydres med lækre ’touch’ og detaljer fra Gestuz’s bedste designere. Dette giver hvert eneste produkt sit eget liv og identitet, hvilket er et kæmpe plus i dagens modeverden, hvor meget af modetøjet er blevet mainstream og allemandseje.

Med base i Danmark henter Gestuz inspiration i Danmarks største modemetropol, hvilket også tydeligt afspejler sig i produktporteføljen. Her er således noget for enhver smag; så længe man ønsker et eksklusivt touch og moderne look er Gestuz et suverænt brand.

Det kan du forvente af Gestuz sortimentet

Man kan forvente meget af Gestuz, da de på få år allerede har implementeret sig i danskernes bevidsthed. Derfor ser rigtig mange modeelskere frem til deres mange årlige kollektioner, som uden tvivl stimulerer ens modebehov. Sortimentet er velvalgt, forstået på den måde at der ligger store overvejelser bag hver eneste beklædningsdel og detalje. Dette er din sikkerhed for et færdigt produkt – et produkt som er helt unikt!

Gestuz bragte den første kollektion på banen for en del år siden – siden har man været god for flere årlige kollektioner. At bringe nye styles og design på markedet flere gange årligt er enhver modedesigners største drøm – og værste mareridt. Som forbruger er det dog en kæmpe fordel, da man kan tilrettelægge sin stil årstidernes farver og trends.

Det er ikke nødvendigvis de største kollektioner, men derimod igen et velvalgt sortiment af lækre designs. Du finder blandt andet skjorter, bukser og bluser i sortimentet – i alt lige fra stilrene hvide varianter til mere farverige modeller.

Gestuz er det danske flagskib, når det kommer til mode der hitter stort såvel nationalt som internationalt. Således skal man kigge langt efter ligeså velkendte brands, i hvert fald når det kommer til danske modemærker.

Andre spillere

Munthe Plus Simonsen er efterhånden en erfaren spiller i modebranchen. Bag mærket finder man de to kreative designere Naja Munthe og Karen Simonsen; sidstnævnte forlod dog firmaet i 2008, for herefter at starte sit eget mærke, nemlig Karen by Simonsen.

Det er altså Naja Munthe der er frontfiguren i dag, hvilket dog ikke har påvirket succesen, tværtimod. Munthe syntes således at stige i popularitet hele tiden, hvilket er ganske imponerende i sig selv. Mange danske brands kigger med misundelse imod den succes som Munthe Plus Simonsen har opnået. At mærket er populært understreges af at man finder butikker i København, Aarhus og Oslo samt et væld af internet forhandlere med det stilfulde modetøj (over 70 på verdensplan). Leder du efter en henvisning til en forhandler kan benytte Malou4u.com som gerne henviser til en god modetøj forhandler.