Calvin Klein Underwear

Calvin Klein undertøj til såvel herre som kvinder er utrolig populært for tiden, da komfort og pasform er i top, samtidig med at man signalerer modebevidsthed og stil.

Netop de praktiske fordele samt signalet man sender til omverden er vigtigt i dag, hvor moden spiller en større rolle end nogensinde før – selv når det kommer til undertøj.

Calvin Klein er et amerikansk modehus, som blev grundlagt af netop Calvin Klein tilbage i 1968. Den første undertøjskollektion til herrer kom på markedet i 1982, imens kvinderne måtte vente yderligere ét år før Calvin Klein undertøj også ramte det feminine køn.

Calvin Klein tilbyder ”Cutting-Edge” design, lækre tekstiler og en eminent pasform, hvilket er nøgleordene bag deres succes på undertøjsmarkedet.

Calvin Klein undertøj er en sikker vinder

Uagtet om du er til det simple eller vovede undertøj kan du finde netop din stil i Calvin Kleins undertøjssortiment, som tæller utrolig mange forskellige varianter.

At man har hyret diverse kendte personligheder som ikoner for deres undertøj har naturligvis heller ikke gjort interessen mindre – det er dog først og fremmest kvaliteten der tiltaler folk.

Calvin Klein undertøj henvender sig til den kvalitet- og modebevidste forbruger, som ønsker markedets bedste kvalitet.