Kompromisløse sneakers

Candice Cooper er kompromisløse, når det kommer til designet af deres sneakers. Imens mange andre modehuse har tendens til at følge strømmen, forsøger Candice Cooper således at sætte deres egen dagsorden – dette har udmøntet sig i en masse unikke sko, som du reelt set ikke finder lignende.

Grunden til at mange modehuse vælger nærmest at ’kopiere’ hinandens design er, at det er mængden der diktere hvad der er på mode. Når folk efterspørger det samme bliver modeproducenterne nød til at følge efterspørgslen – dog ikke hvis man hedder Candice Cooper og gerne vil skabe noget kreativt og helt unikt! De kan i øvrigt, ind i mellem, købes på udsalg.

Hvad gør sneakers specielt?

Hovedkvarteret i Toscana, Italien fungerer som Candice Coopers base, hvorfra de designer og producerer deres håndlavede sko. At hver enkelt sko er håndlavet understreger kvaliteten, samt hvor unikt dette mærke helt præcist er. Man finder simpelthen ikke noget der bare tilnærmelsesvis minder om Candice Cooper!

Candice Cooper producerer udelukkende sko i kvalitetsmaterialer – således er sortimentet fyldt med sko udarbejdet i førsteklasses lammeskin, gedeskin og kalveskin. Hovedkvarteret i Toscana kommer dem til gode her, da størstedelen af verdens læder-sko stammer fra dette område – Candice Cooper har altså gode forudsætninger, som de dog også formår at udnytte til fulde.

Cooper henvender sig primært til det kvindelige køn, for hvem design og kvalitet er helt essentielt. At kvaliteten er høj fremmer funktionaliteten, hvilket gør Candice Cooper sko mere holdbare end mange andre mærker. Desuden skinner deres kærlighed til sko igennem via sortimentet, hvor man altid kan forvente en fremragende finish – på enten den ene eller anden måde.

Komfortmæssigt kan man heller ikke sætte en finger på Candice Cooper, da alle sko blandt andet er udstyret med en sål, som du kan tage ud efter behov. Det italienske brand er uden tvivl nemt at elske – hvis man vel og mærke bryder sig om deres noget særprægede designs. Se sko og sneakers hvor du også finder masser af modetøj til kvinder på Chopin.dk.