Emily van den Bergh bringer de nye tendenser til overfladen

Et af sommerens store favoritmærker er Emily van den Bergh. Tøjdesigneren forsøger altid at sætte dagsordenen for de nyeste tendenser i modeverdenen og de farverige kollektioner passer godt til deres slogan: Mode skal være behageligt at bære, udstråle godt humør, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Emily van den Bergh henvender sig særligt til de modebevidste kvinder, og kollektionerne breder sig fra unikke tunikaer til smukke bluser i alverdens flotte farver.

Mange er faldet så meget for mærket, at når de først har købt deres første bluse, så er de nødt til at have flere. Det henvender sig særligt til moderne kvinder, med en livsglad indstilling til tingene.

Tøjet kan både bruges til hverdag og fest, så det et mærke, der rent praktisk også er super smart, da man ikke behøver købe mange forskellige dele, til forskellige anledninger, men kan genbruge en bluse til mange forskellige arrangementer.

Et frisk pust i modeverdenen

Emily van den Bergh blev grundlagt i 2016, så det er kun to år siden, at de mangefarvede t-shirts, kjoler og trøjer indtog modeverdenen.

Siden er det gået over al forventning for det tyske mærke, som holder til i den vesttyske by Grefath, lige ved grænsen til Holland.

Emily van der Bergh har formået at brede sig godt ud over Tysklands landegrænser, og i Danmark er tøjet yderst populært. Særligt de farverige bluser med de spændende mønstre falder i god jord herhjemme.

Mærket kombinerer små fine feminine træk, med lækre detaljer, der gør tøjet unikt, og så holder de en høj kvalitet i forhold til det stof der anvendes.

Nyt tøj hver anden måned

Emily van den Berghs koncept er, at kollektionerne skifter hver anden måned, så man skal ikke tøve for længe, når man falder over en smuk bluse man bare må have fingrene i.

Ved at skifte ud i kollektionerne så ofte, er man sikret et unikt produkt, og der vil helt sikkert blive lagt mærke til en i gadebilledet, når man ifører sig tøj fra Emily van den Bergh.

På den måde får man også et mere personligt look, og kan udstråle præcis det, man ønsker.