InWear – Endnu et dansk modebrand

InwearInwear har mange år på bagen! Inwear blev nemlig etableret helt tilbage i 1969, hvilket gør mærket til ét af de ældste danske modebrands.

Med så mange års erfaring er det vigtigt, at kunne forny sig og omstille sig til nye tider – noget Inwear har formået succesfuldt. Derfor nyder mærket stadig stor anerkendelse den dag i dag, hvor mange moderigtige danskere stadig har Inwear rangeret højt på ønskelisten.

Bag mærket finder man danskeren Niels Martinsen, der har gentaget succesen, ved også at være grundlæggeren af mærket Martinique.

Stilen er selvsikker, individuel og med et strejf af elegance, hvilket gør Inwear til en oplagt investering til såvel hverdag som fest. Mærket appellerer da også meget bredt, da såvel unge som ældre med fordel kan iklæde sig det stilfulde tøj.

Modetøj fra Inwear er skabt med ønsket om, at kvinder skal kunne iklæde sig tøjet hurtigt og føle sig selvsikre hele dagen.

Netop denne tryghed er essentiel, da man ikke behøves at rette på tøjet i tide og utide, eftersom det bare sidder som det skal.

Herudover er tøjet yderst komfortabelt, hvilket selvsagt også er et plus – især hvis det skal bruges i arbejdsøjemed, og du skal have det på hele dage af gangen.

Gå på opdagelse i udvalget og læs flere modeartikler her på 8coconuts.com.