Jeans i over 100 år

Lee jeansLee Jeans har eksisteret i over 100 år, men har på trods af dette hele tiden formået at forny sig og dermed følge tidens trends. Dette er ganske imponerende i sig selv, især med tanke på de mange nye modebrands, som hele tiden øger konkurrencen på markedet. Lee Jeans har dog formået at holde ved i kraft af førsteklasses kvalitet og lækre designs – derfor er man stadig i blandt verdens førende indenfor blandt andet denim jeans.

Det hele startede tilbage i 1889, hvor Henry David Lee bestemte sig for at designe kvalitetstøj til arbejderklassen. Siden er meget vand løbet under broen, hvorfor man i dag finder et bredt udvalg af kvalitetstøj i sortimentet, som ikke kun indeholder denim jeans, men også mange andre lækre beklædningsdele.

Kvalitet siden day-one

Kvalitet har været et nøgleord siden dag nummer 1. Henry David Lee var utilfreds med den dårlige tøjkvalitet fra udlandet, hvorfor han besluttede sig for at starte sit eget op – kvaliteten var dengang helt i top, og har heldigvis været det lige siden.

Der bliver aldrig gået på kompromis med brugen af kvalitetsmaterialer, hvorfor du kan regne med en tidsløs og langtidsholdbar løsning. Lee Jeans er et mærke nu, i morgen og langt ude i fremtiden – det tør vi godt garantere! Kunne du tænke dig at læse en blog om mode og blive inspireret så klik på linket.