Kollektioner med kærlighed

Style butler skaber kollektioner til den moderne, sofistikerede kvinde med kærlighed til kvalitet, sans for detaljen og modet til at skabe sit eget individuelle look. Style butler serverer eksklusive materialer og raffinerede, håndlavede detaljer, der klæder den kvindelige silhuette og bidrager til et elegant og stilsikkert udtryk.

Style butlers først kollektion er ikke særlig gammel og blev faktisk lanceret i 2005. Siden har style butler med ekstrem hastighed slået sig brand fast på den danske modescene og over det meste af europa, hvor det velfortjent har fået ry for sine smukke, helstøbte kollektioner.
Du kan finde mange flotte styles fra en style butler kollektion og hvis du er rimelig heldig kan du finde tøj fra Style Butler på udsalg eller i alt fald et rigtigt godt dametøj tilbud.

Designer

Om udgangspuntk fokuserede designer og kreativ direktør, pernille leschly halle, fortrinsvis på toppe, lette bluser og eksklusiv cashmere-strik, og udviklede sideløbende de i dag velkendte silke toppe i smal rib, som siden er blevet en del af mærkets dna.

For at imødekomme den stigende efterspørgsel, introducerede style butler en ready-to-wear-linje, hvor designeren, tro mod mærkets filosofi, tog udgangspunkt i rene, udsøgte naturmaterialer. I 2008 lanceredes desuden den særligt eksklusive boudoir linje bestående af rib toppe i den fineste rene silke.

Pernille leschly halle står bag style butler, hvor hun i dag er designer og kreativ direktør. Som del af en designer familie, voksede hun op omgivet af kunst og design og udviklede derigennem en naturlig interesse for mode.

En af de meget populære varer fra style butler gennem tiden har været deres kanin og vaskebjørn pels veste som du blandt andet har kunnet erhverve her fra malou4u.com en online shop.

Modetøj har en del style butler på udsalg og du kan finde maget store dele af deres kollektion som bl.a. Top, t-shirt, silketop, cardigan, tunika, kjole, rullekrave, strik, jeans, bukser, nederdel, jakker, frakker, vest, pelsvest m.m.

Du vil også løbende finde gode tilbud og masser af udsalg på style butler varer. I dag er der stor alsidighed i kollektionen og design kvalliteten er absolut i toppen af den danske modescene.

I år har Style butler har masser af t-shirts med print og påsætninger, men også jumpsuits har været meget populære denne sæson. Mange af nyhederne og faktisk et rigtigt stort udvalg kan du også finde på denne udsalg online shop her.