Min kjole gør mig tilpas!

Ja, det gør den faktisk. Så jeg fristes til at tro, at den kjole er lidt magisk på en eller anden måde. Jeg tror absolut ikke på det pjat, men jeg tror på, at tøj kan gøre underværker.
Hvis jeg kunne gifte mig i den kjole, så tror jeg faktisk, at jeg gjorde det. Den kjole vil for mig aldrig gå af mode. Siden har jeg bare kastet min kærlighed på Gestuz for jeg må indrømme at de laver de fedeste ting. Men deres kjoler og toppe er mine favorit ting. De er bare lige i vinkel 😉 Vil du læse mere om Gestuz online eller se kollektionen så klik på linket!

En enkelthed, der skaber mere indtryk end nogensinde før. Gestuz behøver ikke vælte sig i alle regnbuens farver, for at gøre indtryk. Det kræver dygtighed og stil at opnå.
Det mest fantastiske ved Gestuz er, at de ikke som andre mærker pålægger en stil på bæreren. Gestuz lægger op til, at man som selvstændigt individ selv præger sin stil, og med kun få valg fra Gestuz har du let skabt din helt egen stil, der udtrykker lige det, du ønsker at vise andre. Gestuz har desuden noget for enhver interesseret køber. Om du har brug for en Gestuz kjole, bluse eller jakke, så er udvalget stort og giver dig bedst mulighed for at være dig selv på den bedste måde. Læs mere her.

Hav respekt for det ekstraordinære, også når det gælder tøj

BecksöndergaardJeg synes faktisk, det er at være lidt respektløs overfor min nyindkøbte og gude værdige kjole fra Gestuz, at den ikke bliver udnyttet til fulde og fremstår på flottest mulige måde, og det gør den jo ligesom ikke, når min hud er så bleg, som den er. Det her er ingen kritik af snehvide! Absolut ikke. Snehvide, i love you! Du er for sej, men altså.. Alligevel, hvem fanden gider at bo sammen med syv små dværge? Nå, anyways. Derfor har jeg efter hårde forhandlinger med mig selv omkring modetøj til kvinder. Jeg er også blevet helt vild med tørklæder blandt andet fra Becksöndergaard. Specielt dette tørklæde der hedder “Just a stripe tørklæde” til kun 299.