Mode er komfort, kvalitet og design

Komfort, kvalitet og design – disse tre nøgleord er grundpillerne bag mærket New Balance, der i de seneste år er gået fra den ene succes til den anden. Mærket har været enormt stort i USA i mange år, imens gennembruddet i Europa er kommet lidt senere. Ikke desto mindre er det kommet med et brag på det seneste, hvor New Balance får alvor er blevet et normalt syn i gadebilledet.

Det er altså ikke uden grund, at New Balance er blevet så populære – tværtimod. Man finder kort sagt ikke mere komfortable sneakers på markedet, der samtidig er moderne designet og følger tidens trends. Netop sidstnævnte forhold formår New Balance at implementere på smukkeste vis, hvilket blandt andet har udmøntet sig i unikke neon-grønne sneakers til kvinder, der absolut må siges at være ’in’ i øjeblikket.

Bag om New Balance sneakers

New Balance så for første gang dagens lys i 1906, hvor den engelske immigrant William J. Riley startede produktionen op i Boston, USA. Den dag i dag foregår en del af produktionen stadig i USA, hvilket skiller mærket ud fra de mange konkurrenter, som har outsourcet al produktion. Dette giver selvsagt New Balance sneakers et stærkt image i USA, hvorfra mange trends ser dagens lys. Om det er den ’lokale’ produktion, de smukke designs eller den høje komfort der har været grundstenen i succesen er umuligt at spå om – det har dog formentlig været en kombination af disse tre forhold, der har ført New Balance frem til deres store succes.

Ved hjælp af gele-indlæg, forstærkede hæle og meget mere formår New Balance hele tiden at revolutionere sig, hvilket gør deres sneakers til kvinder til noget helt specielt.

Hvis du søger noget topmoderne, unikt og komfortabel så bør du gå på opdagelse i New Balance dame sortiment af sneakers.

Franske Charlie Joe

Charlie Joe er et nyere fransk modebrand, som igen har lanceret en fantastisk prisdygtig kollektionher til efteråret 2014. Dette er ikke noget nyt, eftersom mange nye franske brands er kommet til de seneste år – hvad der derimod er interessant ved Charlie Joe er deres unikke måde at tilfredsstille kunderne på. Alle lækkerierne kan ses hos Choopin.dk her.

Som sagt er Charlie Joe en nyere spiller i modebranchen, som efterhånden tæller mange succesfulde franske brands. Her er Charlie Joe altså ’bare’ endnu en i rækken, men at man allerede med den første kollektion har opnået stor popularitet, er alligevel noget der vækker respekt hos konkurrenterne.

Charlie Joe skaber mode for kvinder med en kræsen og udsøgt smag, som kun ønsker det bedste og mest personlige modetøj. Individualiteten skinner igennem de lækre designs, som udelukkende udarbejdes i førsteklasses materialer. Netop denne konstante brug af kvalitetsmaterialer gør Charlie Joe et holdbart valg, da tøjet ikke går i stykker efter den første bytur eller arbejdsdag.