Mød værktøjet der gør gymnasiet mere overskuelig og fjerner frustration

I nyhederne hører man flere og flere nyheder om, at gymnasieelever er en af de mest stressede grupper i Danmark. Det skyldes bl.a. de høje krav der bliver stillet af samfundet. At være gymnasieelev svarer til at have et 37 timers arbejde, hvor du oveni har daglige lektier og afleveringer, som de skal lave efter skoletid.

Det store pres fra samfundet og de mange lektier kan være en stor byrde for mange gymnasieelever. Det som særligt kan være med til at stresse de unge elever er, når de har svært ved at nå at se deres familie, venner og dyrke deres fritidsaktiviteter efter skole.

Derudover kan det være en stressfaktor, at mange gymnasieelever har svært ved at tackle og løse deres faglige afleveringer og lektier.

Derfor har tre tidligere gymnasieelever valgt at løse dette problem. De har skabt en læringsdatabase, hvor du som elev kan hente hjælp til dine lektier og afleveringer. Værktøjet hedder Inspo.dk og her kan du finde et bredt udvalg af analyser og hjælpemidler.

Hvis du som gymnasieelev f.eks. står og har udfordringer med en afsætning opgave om Lalandia Billund, så kan du finde analyser og hjælpemidler til lige netop den opgave på Inspo.dk.

Inspo.dk fungerer på den måde, at hvis du gerne vil have adgang til en analyse, note eller hjælpemiddel, så skal du selv bidrage til fælleskabet og give en af dine egne opgave. Man kan sige, at det er en slags byttehandel, der foregår, hver gang man vil have adgang til en opgave.

De fleste af de besøgende fra inspo.dk kommer via Google, da deres opgaver og analyser ofte er noget man søger efter, men indenfor de sidste par måneder oplever de, at der er flere og flere der besøger deres hjemmeside direkte, hvilket er et positivt tegn på, at flere og flere er bekendt med inspo.dk og glade for deres ydelser.

For at sikre, at alle de materialer de får indsendt, gennemgår de hver enkelt opgave og note for at sikre, at kvaliteten er i top. Hvis kvaliteten ikke matcher Inspo’s standarder, så bliver opgaven slettet og ikke publiceret på inspo.dk

Inspo.dk lægger stor vægt på at kvaliteten er i top, så man som gymnasieelev kan være sikker på, at de materialer de læser, kan være til gavn og hjælp.

Hvis du selv ønsker at udforske inspo.dk univers, så skal du være velkommen til at besøge dem på inspo.dk