Mos Mosh er en sikker investering

På få år er Mos Mosh blevet én af de mest anerkendte og velrenomerede danske brands i modebranchen, hvilket også siger en del om mærkets popularitet.

Den danske modebranche har tidligere været i rivende udvikling, hvilket tidligere medførte mange nye brands – I dag er der ikke mange men Mos Mosh, er dog et af de mærker som har formået at skabe sig et internationalt navn på ganske kort tid.

Det er ingen tilfældighed at Mos Mosh er blevet en kæmpe succes; således har mærket en klar vision, der bygger på passioneret håndværk og moderne designs – en kombination kvinder over hele verden kan forholde sig til.

Den første kollektion af jeans blev lanceret i 2010, hvor kun et fåtal af danske butikker valgte at tage mærket ind. Siden er det dog gået enormt stærk, hvilket understreges af, at man i dag finder Mos Mosh i stort set alle danske modebutikker samt i mange af de mest eksklusive i Europa.

Særligt i Danmark, Sverige og Norge har succesen været stor for det danske mærke, der styres af Kim Hyldahl.

Et indblik i sortimentet fra Mos Mosh

Mos Mosh har den i dag en meget bred produktportefølje, der omhyggeligt udvides år efter år. Dette skyldes naturligvis at mange har taget mærket til sig, hvorfor det er essentielt at kunne forny sig og skabe en stadig stigende interesse omkring tøjet.

Det er i den grad lykkes for Mos Mosh, eftersom man i dag blandt andet finder jeans, bukser, toppe, bluser, jakker, shorts og accessories i sortimentet. Chopin forhandler det største udvalg af Mos Mosh i København.

Hver eneste kollektion indeholder nyt spændende og moderigtigt tøj, der er tilpasset tidens trends, men samtidig også bærer præg af Mos Mosh egne visioner og inspirationskilder. P

å denne måde får man et dynamisk mærke, der nægter at gå på kompromis, uagtet om der er tale om kvalitet, komfort eller design.

Hvis du leder efter en unik tilføjelse til garderoben – enten til almindeligt hverdagssbrug eller en stor fest – så er Mos Mosh helt sikkert et brand, som du bør kigge nærmere på.

Sortimentet bugner som sagt med flotte designs, der alle sammen har den høje kvalitet og behagelige komfort tilfælles. Det topmoderne tøj har allerede slået igennem internationalt, hvorfor du kan være sikker på, at du får modetøj med en bred europæisk appel.

Uanset hvilken stil du dyrker i dag, så kan du få glæde af Mos Mosh der i øvrigt passer godt til en top, der tilpasser sig din garderobe og giver den et ekstra luksuriøst twist.