Not only for everyday use!

Lee har en lang historie, ”HD Lee Merc. Company” blev skabt af Henry David Lee i Kansas i 1889. I 1911 udviklede Lee overalls, da der var en meget dårlig kvalitet af arbejdstøj på dette tidspunkt, og herefter videreudviklede han sin linje indenfor denim. I 1949 introducerede Lee denimbukser i kvindemodeller, og udbyggede på den måde sin forretning. I 1976 lavede de deres seneste udvidelse ”Ms. Lee”, som skaber tøj, som passer til unge kvinder.

I dag er Lee udvidet og de skaber ikke længere kun tøj i denim, men har kollektioner med mange forskellige elementer.

Jeans er dog stadig en stor del af Lee’s identitet, og de skaber jeans med fantastiske pasformer og af meget god kvalitet. Jeans som du kan se hos www.chopinwebshop.dk/

Lee Jeans skaber kollektioner til både mænd og kvinder, og er et af de største mærker indenfor jeans. De er kendt for deres meget høj kvalitet og flotte pasformer.

De skaber deres denim på meget fine væve, hvilket betyder, at det er en tidskrævende proces at lave disse jeans, det betyder dog også at de bliver vævet finere og dermed sidder bedre. Man kan kende Lee Jeans på den blå Selvage kant, som er et tegn på kvalitet.

 

Lee Jeans online

Hos Lee Jeans finder du noget til alle, der er adskillige forskellige pasformer, og der er også en, som passer til dig.

Lee Jeans har en stor variation i deres denim, og her kan du både finde helt klassiske jeans, men også nye modeller, som inkorporerer forskellige farver, detaljer og nye og anderledes pasformer.

Hos Lee Jeans kan du finde alt fra de ultimative skinny jeans til en løstsiddende model. F.eks. kan du hos kvinderne se på pasformen Bonnie og Scarlett, som er et jeans, der omfavner din krop lige fra hoften og til anklen, men du kan også finde modellen ”Robyn”, som til dels har formen som et par drengejeans, men sidder tættere omkring anklen, hvilket giver et feminint strøg.

Den gode gamle Marion der minder mere en traditionel jeans. De mest populære modeller er i øjeblikket Jade, Marion samt Scarlett

Alle har brug for nogle ordentlig jeans i deres garderobe, så hvis du søger denimtøj, skal du kigge ind til Lee Jeans. Lee Jeans giver dig et bred udvalg af denim, som er i mange forskellige modeller.

Du er altid garanteret en ordentlig kvalitet hos Lee Jeans, som har solgt denim i over 100 år. Lee Jeans er det kvalitetsbevidste valg, når du skal ud og investere i jeans.