Prepair – med sans for detaljer

PREPAIRAt være et brand som Prepair i dagens modebranche er ikke nemt – konkurrencen stiger nærmest på daglig basis, hvor der blomstrer nye virksomheder op. Ikke desto mindre har Prepair på få år formået at etablere sig på markedet, hvilket er ganske imponerende i sig selv.

Man er i dag repræsenteret på mange europæiske markeder, ligesom tøjet også sælges i Mellemøsten og Asien.

Én af grundene til den hurtige succes er at designeren fra Prepair har sans for detaljer. Selvom tøjet til tider kan fremstå simpelt og enkelt, får man med hver enkelt beklædningsdel en lille detalje, som oser langt væk af stil og overskud.

Dette gør Prepair eksklusivt og unikt, da sansen for detaljer, der oven i købet er omhyggeligt udført, gør mærket high-end, uden at det kan ses på prisen! Se denne Preapir t-shirt her. total lækker, men heller ikke billig. Det er nemlig ren luxus.

Prepair er selvfølgelig et dyrt mærke i forhold til så mange andre mærker, men ikke i forhold til det unikke designer produkt man får. Man kunne selvfølgelig i stedet gå efter en billig kjole på udsalg.

Dette ville være til en helt anden prisklasse, men absolut heller ikke det samme produkt. Ikke at tage noget fra Prepair for det er et super godt produkt til prisen. Så absolut. Men der er forskel på et produkt der produceret tusinder af og et designer produkt der kun er produceret 200 af. Prisen til designere skal trods alt hjem på kun de to hundrede stykker.

Prepair kan du også købe på chopin.dk