Rude Riders

Rude Riders kører den kompromisløse stil, hvilket er et særsyn i dagens modeverden, hvor flere og flere brands vælger at ’kopiere’ de nyeste trends, i stedet for at sætte deres eget præg på branchen. Sådan forholder det sig, heldigvis, ikke med Rude Riders, der leverer det ene kompromisløse design efter det andet som kan ses her på Choopin.dk.

Rude Riders har formået at udmærke sig, og skabe et unikt brand, netop i kraft af denne konstante stil. Dette har vakt stor respekt hos andre mærker, som uden tvivl har set sig misundelige på det hurtigt voksende brand. Stilen er dog en smule særpræget, da Rude Riders’ store inspirationskilde er motorcykel-miljøet.

Lyder dette ikke umiddelbart som den typiske inspiration til moderne dametøj? Ganske givet ikke; Rude Riders har dog alligevel formået at skabe sig et navn, da mange kvinder syntes godt om de frie og eventyrlystne designs.

Pieszak

bukserDu kan se det fede udvalg på Choopin.dk. Når du nu er der alligevel så tjek lige Pieszak ud også. Hold da helt fest hvor er det fedt!

Du kan erhverve disse bukser for en pris af 600.- hvilket er fundet til de penge. Tilhørende er også en sweat top til en slik af kun 500.- Se det hele på choopin.dk