Smarte og nemme hacks til strandture med børnene

Når foråret går over i sommer, og solen pludselig får mere magt, bliver det tid til at tage på stranden. Få glæder sig mere end børn, som holder af at lege i sandet og i strandkanten.

Selvom en strandtur er både hyggelig og sjov, kan der også være nogle problemstillinger forbundet med den. Med sand over det hele og risikoen for solskoldning kan det være stressende at skulle være mor og tage børnene med på strandtur.

Heldigvis er der nogle simple tricks, som man kan gøre brug af for at gøre det nemmere for sig selv og børnene at hygge sig på stranden.

Køb et telt eller en stor parasol

Det er vigtigt at beskytte sig mod solen – især når man har med børn at gøre. At skabe skygge ved hjælp af et telt eller en stor parasol er en god måde at gøre det på.

Det giver bedre mulighed for at slappe af og bruge mange timer på stranden, uden at man skal frygte solskoldning. Derudover bliver man ofte træt og ør i hovedet af at sidde i solen hele dagen, så det er godt for både børn og voksne at have mulighed for at tage nogle pauser.

Brug babypudder til at fjerne sand

En af udfordringerne ved at være på stranden er sandet. Det sidder fast over det hele og kan være både irriterende og besværligt. Samtidig er det ikke altid så nemt at få børstet af, især ikke hvis det er ”limet” på med vand. Her virker babypudder som et mirakelmiddel.

Hvis du putter lidt babypudder på sandet hud, vil sandet løsne sig, så det er lige til at tørre af. Det gør det nemmere for både børn og voksne at komme af med det irriterende sand.

Lav fryseelementer med vandflasker

Når man skal bruge en hel dag på stranden, er det vigtigt at have mad og drikke med. Men det er ikke altid så interessant, når det har ligget og bagt i solen hele dagen.

Derfor bør man tage en frysepose eller boks med, hvor man kan lægge frosne flasker med vand ned. De holder de andre ting kolde, samtidig med at det sikrer, at der hele tiden er koldt vand at drikke. På den måde undgår man også dehydrering og de følger, det kan have.