Soaked med fordelagtige priser

Soaked in Luxury er et fremadstormende dansk brand, der i kraft af sofistikerede designs og lækre detaljer har henrykket store dele af den kvindelige befolkning.

Det er ikke kun herhjemme at Soaked in Luxury er populære; således er man også repræsenteret på mange udenlandske markeder, hvor moderne kvinder har taget det stilfulde tøj til sig.

Historien bag strækker sig ikke længere tilbage end 2005, hvilket gør mærket til det nyeste hos IC Company Koncernen. Det har dog ikke været en hindring; tværtimod.

Faktisk er Soaked in Luxury ét af mange nye brands, som så dagens lys i 2005 – dog er det langt fra alle der har ageret ligeså succesfuldt som modetøj mærket her.

Soaked in Luxury – High-end til fordelagtige priser

Filosofien bag Soaked in Luxury er, at producere high-end modetøj til fordelagtige priser. Meningen er at alle kvinder skal have råd til at iføre sig de nyeste modetrends; uagtet om det er kjoler, toppe eller andet man er på udkig efter.

Missionen er lykkedes; Soaked in Luxury har et stort produktsortiment i dag, hvor du finder sofistikeret og elegant modetøj til acceptable priser.

Dine feminine former kommer uomtvisteligt til sin ret med mærket her, der er perfekt til både hverdag og fest.

Læs mere her på chopinonline.dk her!